fbpx

InDesign kursus 1:1

Hvad siger du til at klare det hele på den halve tid?

Og selv hvis du kun kommer til at arbejde 10% mere effektivt, så svarer det til 2 hele arbejdsdage om måneden.

InDesign kurset er for dig der …

Jeg tilbyder én-til-én undervisning i InDesign med henblik på, at du får optimeret dit arbejdsflow og får optimeret og effektiviseret den måde, du arbejder på. Det handler ikke om, at du skal løbe hurtigere, det handler om at gøre dit arbejde både lettere og sjovere samt sikre, at ændringer og justeringer bliver nemt og overskueligt – også i pressede situationer lige op til deadline.

Lyder det som noget for jer, så kontakt mig og lad os sammen finde frem til dine ønsker og behov.

Det praktiske

Pris: 9.240 kr.

 

Tidspunkt/varighed: 9.00-15.30 eller efter aftale. Selve kurset er 1 dag.

 

Sted: Kurset InDesign 1:1 afholdes hos dig/jer i København. Hvis kurset skal afholdes uden for København, tillægges betaling for transport iflg. statens takster.

 

Antal deltagere: 1 deltager. Du får det maksimale ud af dette kursus, fordi der er 100% fokus på dine ønsker og behov.

 

Instruktør/underviser: Rune Flensted

 

Før kurset: Inden kursusstart afholdes et indledende møde, hvor vi afdækker ønsker og behov, således at kurset skræddersyes og tilrettelægges, så det matcher dine ønsker og behov.

 

Support: Kurset inkluderer 4 måneders email-support i de gennemgåede emner. Så hvis du støder på udfordringer efter, at kurset er slut, er hjælpen ikke længere væk end en email. Hvis du sidder med et akut problem, er der også mulighed for telefon/skype support, hvilket er en service, der ikke er inkluderet i denne kursuspakke.

 

Betaling: Prisen er for 1 deltager. Betaling skal forfalde inden kursusstart. EAN-fakturering er også muligt. Alle priser er ekskl. moms.

 

Godt at vide: Der undervises enten på dansk eller engelsk efter dit ønske i den engelske version af InDesign CC på Apple Mac. Hvis du har PC og/eller Adobe InDesign CS4 – CS6 er det også muligt, du skal blot nævne det i feltet “Kommentar, besked eller øvrige oplysninger”.

Hvis kursusbeskrivelsen ikke passer til dine behov, så vælg kurset InDesign Basis eller InDesign Avanceret
Rune Flensted – InDesign underviser

Rune Flensted

Underviser i Kurset InDesign 1:1

Rune har 3 års undervisningserfaring i optimering af arbejdsflow i InDesign på Bachelor- og Kandidatlinien på Danmarks Designskole (KADK). Rune sørger for at klæde dig godt på til at kunne arbejde mere effektivt med de opgaver og projekter du sidder med til dagligt.
  • InDesign 1:1

    1 dag inkl. indledende møde og forberedelse

    9.240 DKK

This form does not exist

Rune gør det konkret og vedkommende

Rune er partner i Meander Media og har gennem 3 år undervist på bachelor- og kandidatlinjen i Optimering af arbejdsgange i InDesign på Danmarks Designskole (KADK)

Rune Flensted – InDesign underviser

Rune Flensted

Grafisk Design & Web Design, Partner

Det siger deltagere fra Runes InDesign kurser

SKRÆDDERSYET

Kurset skræddersyes til dit og jeres behov.

Kontakt os, så tager vi en snak om mulighederne.