WEB-DESIGN2

Web Design med personlighed

For os er det vigtigt at forstå vores kunders ønsker og behov – vi yder vores bedste for at nå i mål sammen og skabe en wordpress hjemmeside efter dine behov. Vi er altid lyttende, og i processen lægger vi vægt på konstruktiv dialog.

 

Vi starter altid med en dialog om ‘need to have’ og ’nice to have’ – det gør vi fordi ‘need to have’ er de vigtigste elementer og ’nice to have’ er ofte features, der ikke er absolut nødvendige, men som til gengæld kan udgøre en væsentlig del af budgettet, da det ofte kræver en del ekstra programmering. Det er ikke alle kunder, der i forvejen er klar over dette.

Meander Media Skitsering-poster
responsive-webdesign-meander-media

Responsive og mobilvenlige hjemmesider

Responsive hjemmesider er en selvfølge for os, og vi kender vigtigheden af, at en hjemmeside opleves optimalt på både computer, tablet og mobil. Det har stor betydning for brugeroplevelsen og Google favoriserer også mobilvenlige hjemmesider i deres søgeresultater. Hos Meander Media fokuserer vi ikke kun på at hjemmesidens indhold skal tilpasses forskellige skærmstørrelser, men også i høj grad på hvilke elementer, der egner sig at få vist på forskellige skærmstørrelser. For mange er det ofte situationsbetinget, om man surfer på mobil, tablet eller computer, hvilket også kan have betydning for hvilket indhold, der er bedst at vise på de forskellige enheder.

 

Der er stadig mange der designer og udvikler responsive hjemmesider, som glemmer, hvor vigtigt det er for brugeroplevelsen på hjemmesider, at de besøgende kan ringe direkte til virksomheden ved at klikke på telefonnummeret, når man netop står og har fundet hjemmesidens kontakt-side frem på mobilen.

responsive-webdesign-meander-media

Responsive og mobilvenlige
websites

Responsive hjemmesider er en selvfølge for os, og vi kender vigtigheden af, at en hjemmeside opleves optimalt på både computer, tablet og mobil. Det har stor betydning for brugeroplevelsen, og Google favoriserer også mobilvenlige hjemmesider i deres søgeresultater. Hos Meander Media fokuserer vi ikke kun på, at hjemmesidens indhold skal tilpasses forskellige skærmstørrelser, men også i høj grad på hvilke elementer, der egner sig at få vist på forskellige skærmstørrelser.

For mange er det ofte situationsbetinget, om man surfer på mobil, tablet eller computer, hvilket også kan have betydning for hvilket indhold, der er bedst at vise på de forskellige enheder.

 

Der er stadig mange der designer og udvikler responsive hjemmesider, der glemmer hvor vigtigt det er for brugeroplevelsen på hjemmesiden, at de besøgende kan ringe direkte til virksomheden ved at klikke på telefonnummeret, når man netop står og har fundet hjemmesidens kontakt-side frem på mobilen.

Når vi udvikler din WordPress hjemmeside,
er forløbet typisk delt ind i 4 faser.

Når vi udvikler din
WordPress hjemmeside,
er forløbet typisk
delt ind i 4 faser.

 • DIALOG

  Vi indleder altid med en dialog hvor vi sammen afklarer jeres krav og ønsker.

 • DESIGN

  Vi udarbejder et designoplæg på baggrund af vores dialog.

 • UDVIKLING

  Den egentlige fase hvor hjemmesiden udvikles.

 • OVERDRAGELSE

  Undervisning i oprettelse af nyt indhold på hjemmesiden.

Sæt gang i et projekt
WordPress-logo-white

Hvorfor WordPress?

Hos Meander Media bygger vi brugervenlige og inspirerende hjemmesider med WordPress. WordPress har en brugervenlig back-end/kontrolpanel, og selvom du ikke er programmør eller kan HTML eller andre programmeringssprog er det nemt løbende at opdatere og oprette nyt indhold.

WordPress benyttes af både små og store virksomheder, og blandt de store findes The New York Times, CNN, Sony og eBay. Der findes et hav af plug-ins, der gør, at din hjemmeside kan udbygges og få flere features som sproglag, webshop, bookingsystem m.v. WordPress er det Content Management System (CMS) der bruges af flest over hele verden. Det opdateres løbende, så du er sikker på, at det opfylder de nyeste standarder.

Gå ikke glip af inspiration, tips og tricks!

Skriv dig op til vores inspirationsmail