fbpx

De bedste plug-ins til din WordPress hjemmeside

guide til de bedste WordPress Plug-ins

Her får du overblikket over nogen af de bedste plug-ins til din hjemmeside

af Isis Meander / 30. oktober 2022

Derfor skal du læse denne artikel:

Der findes over 54.000 plugins til WordPress og det kan være en jungle at finde rundt i – så for at hjælpe dig med overblikket lister vi nogle af de bedste plugins herunder, så du kan få et overblik over hvilke plugins der kan hjælpe din hjemmeside bedst muligt.

Hvorfor er plugins i en begrænset mængde gode til din hjemmeside:

Plugins sørger for at du nemmest muligt og uden en programmør kan tilføje ekstra funktionaliteter til din hjemmeside. I WordPress verdenen siger man, at der findes et plugin til ethvert formål.

Hvad er et plugin:

Et plugin tilføjer nye ‘features’ til din WordPress side uden at du skal gøre brug af kodning for at få den ønskede ekstra ‘feature’. Et plugin kan eksempelvis udbygge din hjemmeside med funktioner som:

  • En kalenderfunktion
  • En beskedformular
  • SEO værktøj
  • En webshop

 

Hvad gør et plugin pålideligt: 

Det er altid godt at tjekke op på det plugin, som du har tænkt dig at installere. Når du har fundet et plugin til det ønskede formål, kan du klikke videre ind og læse mere på More Details – som eksempelvis vist her i Yoast SEO plugin’et:

De bedste plugins

Ude i højre side kan du:

  • Tjekke antallet af aktive installationer
  • Tjekke hvornår det sidst er blevet opdateret
  • Finde ud af, om det er kompatibelt med din version af WordPress
  • Tjekke anmeldelserne af plugin’et

Så har du et godt billede af, om plugin’et er værd at installere. 😉

De bedste plugins

Herunder er de plug-ins, som vi i Meander Media anbefaler og som vi ofte benytter til vores og vores kunders WordPress hjemmesider

 

Yoast SEO (findes både i en gratis og betalt version)

Hjælper dig med at rangere højere i søgemaskinerne – eksempelvis i Google.

Med Yoast SEO får du mulighed for at skrive sidetitel, metabeskrivelse og samtidig styre hvilket billede og tekst, der skal vises, når du deler din side på de sociale medier.

Yoast SEO viser også generelle SEO-anbefalinger til dine sider og hvad du kan gøre for at forbedre din onpage SEO.

Really Simple SSL

Alle hjemmesider bør have en krypteret forbindelse. Det er en ekstra sikkerhedsforanstaltning – en krypteret forbindelse mellem hjemmesiden og den besøgende. I browserens URL-felt (før webadressen) kan man se, om et hjemmeside er sikkert at besøge eller ej. Det er indikeret ved en lukket eller åben hængelås og at der er tilføjet et s efter http, altså https.

Med Really Simple SSL får du et gratis SSL certifikat, der sikrer at forbindelsen er krypteret.

Google nedprioriterer hjemmesider der ikke er krypterede, så det er rigtig dårligt for din SEO og dine placeringer i Google, hvis du ikke benytter SSL.

WordFence (findes både i en gratis og betalt version)

WordFence er et sikkerhedsplugin, der gør din hjemmeside mere sikker. Dette plugin kan hjælpe med at aktivere et Two Factor login, minimere risikoen for hackerangreb, beskytter mod brute force attacks, blokerer IP adresser, der er kendt for at ville skade m.v.

Formcraft (findes både i en gratis og betalt version)

Med dette plugin kan du skabe flotte beskedformularer, som passer ind i din hjemmesides design, og som er responsive. Det er en Drag & Drop Form Builder, som gør det nemt at designe og opsætte beskedformularer.

Insert Headers and Footers

Med dette plugin kan du nemt tilføje Kode-snippets til din WordPress hjemmeside uden at skulle ændre i dine Theme files. Her kan du blandt andet indsætte din Google Analytics kode og Facebook Pixel hvis du ikke kan kode.

P3 (plugin performance profiler)

Et genialt plugin, der viser om der er nogle plugins, der gør din side sløv og som giver for lange loadtider. Så du kan benytte de plugins, der er bedst for din hjemmeside.

SVG Support

SVG-filer sikrer dig, at blandt andet dit logo står knivskarpt og ikke uldent. SVG står for Scalable Vector Graphic, og filerne kan skaleres uden at miste kvalitet. Det kræver selvfølgelig, at dit logo og anden grafik er gemt som SVG. Du skal have installeret plugin’et SVG Support for at kunne uploade SVG-filer til dit Mediebibliotek.

Cache Plug-ins
W3 Total Cache eller WP-Optimize eller Lite Speed Cache

Et cache plugin sørger kort sagt for, at din hjemmeside indlæses hurtigere i browseren. Det vil kræve meget plads at forklare det tekniske i det, så det må du google dig frem til hvis du er nysgerrig.
Forbedrer brugeroplevelsen af din side ved website performance og reducerer load tider. Test hvilket af disse plug-ins, der passer bedst til din hjemmeside. Du kan evt. benytte denne side til at teste Page Speed.

Elementor Pro

Et visuelt drag-and-drop Page Builder plugin.

Updraft Plus

Gør det enkelt at lave back-up af din hjemmeside, samt gendanne hjemmesiden hvis det skulle blive nødvendigt. Updraft laver en back-up af dine filer og database i ‘Skyen/Cloud’ og du kan lave en ‘restore’ med et enkelt klik.

Who Copied Me

I en SEO-sammenhæng er det vigtigt at vide, at ens tekster ikke bliver kopieret og brugt andetsteds på nettet, da unikke tekster giver stor værdi i Googles algoritmer/søgetermer. Desuden er det pisse irriterende hvis andre kopierer de tekster du har brugt tid på at lave, i stedet for at skrive deres egne.

Med dette plugin kan du finde ud af, om du har været udsat for kopiering og hvorhenne det er sket.

Redirection

Administrer 301 redirects og spor 404-fejl. Med dette plugin kan du nemt administrere 301-redirects, holde styr på 404-fejl og generelt rydde op i eventuelle løse ender dit websted måtte have. Dette kan hjælpe med at reducere fejl og forbedre dit websteds placering. Plugin’et kan både benyttes til hjemmesider med få redirects og hjemmesider med tusindvis af redirects.

Tablepress 

WordPress understøtter desværre ikke tabelvisning. Til opsætning og visning af eksempelvis prislister og tabeller på dine sider og blogindlæg er plugin’et Tablepress en god løsning. Lidt á la Excel – og uden brug af kode.

SeedProd: Coming Soon Page, Maintenance Mode & Landing Pages

SeedProd giver muligheden for at lave en underside, hvor du informerer om at hjemmesiden snart lanceres eller at den er under Vedligeholdelse (Maintenance Mode). Mens du arbejder på siden inde bagved præsenteres hjemmesidens besøgende for en ‘Lanceres snart’ eller ‘Vedligeholdelses-tilstand’ side.

Smash Balloon (findes både i en gratis og betalt version)

Indsæt og vis dit Instagram Feed på din hjemmeside på en flot og overskuelig måde. Fungerer til både desktop, tablet og mobil. Kan også tilføje dit Facebook Feed i den betalte version af SmashBalloon.

Smush

Komprimer billeder og optimer dem med lazy load, WebP conversion (endnu mindre billedfiler) og resize detection, som hjælper med at få din side til at loade endnu hurtigere. (Google Page Speed)

eCommerce Plugins:

WooCommerce

Dette er din online shop i WordPress – det er en open-source eCommerce løsning.

B2BKing

B2BKing er en WordPress+WooCommerce extension som kan håndtere de udfordringer der typisk er ved B2B e-commerce med en lang række features. B2B King er ideel for små og mellemstore virksomheder, og koster kun en brøkdel af de store SAAS løsninger.

B2BKing er en komplet løsning for B2B og B2B+B2C WooCommerce webshops. B2BKing tager højde for aspekter såsom skjule priser for guests til komplekse features som avancerede prisstrukturer, forhandlede rabataftaler, fakturabetaling med mere.

Shipmondo for WooCommerce

Et fragtmodul, der giver webshopkunden muligheden for at vælge forsendelsemetode (eksempelvis PostNord, GLS og Bring) og vælge pakkeshop, pakkeboks eller hjemmelevering. Efter købet udskriver du blot en pakkelabel og sætter på forsendelsen.

Der er som nævnt tonsvis af plugins derude og det gælder selvfølgelig om at finde det bedste, som passer til den funktionalitet, som du ønsker på din hjemmeside.

God fornøjelse med at gøre din hjemmeside endnu bedre.

 

Hvis du ønsker at blive klogere på, hvordan du optimerer din hjemmeside, så den bliver endnu mere gearet til være synlig og endnu mere sælgende, så kan du skrive dig op til Tjeklisten og modtage alle de 15 tips, der sikrer dig en synlig og storsælgende hjemmeside lige her …

Rigtig god fornøjelse med at optimere din hjemmeside.

Har du behov for hjælp til at optimere din hjemmeside, så kan du bare tage kontakt til os

1
Hvordan kan vi kontakte dig?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Få fingrene i TJEKLISTEN til øget salg og flere kunder på din hjemmeside

Med Tjeklisten i hånden kan du få et overblik over, hvad du kan gøre med din hjemmeside for at tiltrække et større publikum og øge dit salg

Du bliver samtidig skrevet op til at modtage e-mails med værdifuld viden, tips, tricks og tilbud om, hvordan du optimerer din hjemmeside. Du kan til hver en tid afmelde dig med et enkelt klik.