fbpx

Hvis du vil undgå, at Google ser din hjemmeside som ‘Not Secure’, så skal du huske at skifte fra HTTP til HTTPS inden oktober 2017. Du kan læse her, hvorfor det er vigtigt at skifte, og hvordan du skifter.

HTTP til HTTPS

Tidligere var det primært webshops og hjemmesider, som benytter personfølsomme oplysninger, der havde behov for en krypteret forbindelse – Nu anbefales det gennem Google Chrome, at alle hjemmesider bør benytte sig af et SSL-Certifikat, som giver sikkerhed til din hjemmeside. Derved ændres ‘navnet’ fra HTTP til HTTPS. Google vil fremadrettet indikere, om den pågældende hjemmeside er sikker eller ej. Dvs at skifter man ikke til HTTPS risikerer man, at der i URL-Feltet står ‘Not Secure’ inden selve hjemmesideadressen.

Placering i Googles søgeresultater

Chrome Security Team har foreslået at markere alle HTTP hjemmesider som ‘ikke-sikre’ idet de ikke tilbyder datasikkerhed for den besøgende. Dette har betydning i forhold til hjemmesider, som ikke benytter HTTPS og i forhold til hvordan de opfattes af Googles søgeresultater som ikke-sikre hjemmesider. Ydermere placeres ikke-krypterede hjemmesider efterhånden længere nede i Googles søgeresultater.

Derfor er det en god idé i år at implementere HTTPS.Få TJEKLISTEN til øget salg og flere kunder
på din hjemmeside. Hent den her ...

Sådan får du flere kunder
og mere frihed i hverdagen

Yes! Skriv mig op til minikurset med insidertips, som forvandler
din WordPress hjemmeside til intet mindre end
en top tunet salgsmaskine. Og giver dig flere kunder og øget omsætning i din konsulent-, coach eller behandlervirksomhed.

Skriv dig på VENTELISTEN og modtag Minikurset,
der hjælper dig med at få sat endnu mere skub i din forretning!

1Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

X